Hoe kun je je ex vergeten tips

Hoe kun je je ex vergeten tips

0 886

Ik heb een relatie van 3 jaar gehad.Mijn relatie was in het begin geweldig.Ik voelde mij een van de gelukkigste vrouwen op de wereld, maar dat is helaas niet meer zo. De laatste 5 maanden van mijn relatie begon het.Hij deed vreemd en hij had geen tijd meer.Mijn vriend heeft het uitgemaakt met me,omdat hij iemand anders heeft.Het is echt pijnlijk en moeilijk te verwerken.Ik heb me best gedaan om hem weer bij me te hebben, maar het lukt helemaal niet.Hij heeft mij ook duidelijk gemaakt dat het mij niet gaat lukken.Ik hou nog steeds van hem en ik denk elke dag aan hem.Verder mis ik hem ook heel erg.Het kan niet anders, dus ik ga hem moeten vergeten.Maar hoe kan ik mijn ex vergeten?

Je ex vergeten gaat niet makkelijk, vooral wanneer je een goede band met de persoon had.Als je ex jou gedumpt heeft is het moeilijker ,want dat is totaal wat dat we niet willen en verwachten.Het eerste dat je kun doen is zijn /haar contact gegevens ter stond verwijderen.Denk vooral niet aan zelfmoord.Hou van je geliefde maar nooit meer dan je zelf, want als hij\echt van je hield, zou hij of zij jouw niet verlaten.Niet altijd worden mannen en vrouwen gedumpt door elkaar.Het kan soms zijn dat beide ervoor gekozen hebben om uit elkaar te gaan want het ging gewoon niet meer of het kan zo zijn dat een van ze het openlijk uit hebben gemaakt met elkaar omdat zij of hij de relatie gewoon niet meer aan kon.Er zijn verschillende redenen waardoor een relatie beëindigt kan worden.

De vraag is ” Hoe kan ik mijn ex vergeten?”

Ik zal een enkele tips geven die je goed kunnen helpen om je ex te vergeten.

 • Zoals ik eerder zei, verwijder de contactgegevens direct.
 • Kijk niet naar films en luister niet naar muziek die emotioneel ze.
 • Besteed geen tijd meer aan je ex
 • Zoek iets om je mee bezig te houden.Iets waarvan je houdt.
 • Blijf gezond.
 • Probeer alles wat jouw aan je ex doet denken op te ruimen.Praat zo min mogelijk over je ex
 • Geef iemand anders de kans.Dat kan door middel van daten.Je kunt ook een profiel aanmaken op een datingsite.
 • Laat los!!
 • Accepteer het,want je moet verder.
 • Probeer je ex op afstand te houden.
 • Maak je mooi en verwen jezelf.
 • Wees realistisch.
 • Ga uit vaker uit met je vrienden.
 • Ga opzoek naar troost als je dat echt nodig heb.
 • Probeer te schrijven.Schrijf alles wat je voelt en waaraan je denk.Vooral de negatieve dingen.
 • Maak vooral geen contact met je ex.
 • Indien je spullen bij je ex heb kun je die beter niet terug vragen BEHALVE als ze van grote waarden zij.Als je het moet ophalen ga liever niet zelf,want je weet maar nooit wat er kan gebeuren.
 • Huil het uit.
 • Laat het je werk niet beïnvloeden.
 • Probeer geen haat gevoelens op te wekken.
 • Verwijt je zelf niet overdreven ,want waar twee kijven hebben beide schuld!
 • Vergeet de slechte tijden niet.
 • Doe aan sport.
 • Als je het wil uitpraten of uithuilen bij iemand zoek dan een betrouwbaar persoon.

gescheiden

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply