lat relatie

lat relatie

0 856

Als we praten over een laterelatie

Een latrelatie dat is een liefdes affaire van twee mensen die ervoor kiezen geen gezamelijke huishouding te doen.Deze twee mensen blijven apart geen van hun willen hun zelfstandigheid opgeven .Deze twee mensen doen wel samen hun dingen en het gaat om een bewuste keuze. Deze twee mensen zijn ongehuwd het kan ook zij dat een van hen nog niet van hun wettelijke partner gescheiden is.Een latrelatie kan ook een open relatie zijn

Ik ken heel veel mensen die kiezen voor een latrelatie. Zij vinden het beter om zo te leven zo en vinden het goed. mensen vinden ook dat zo een relatie het prettigst is.Het is niet zo dat het altijd goed gaat tussen deze twee mensen.Ze zijn vaak genoeg heel jaloers op elkaar.

Wat vele niet weten is dat een laterelatie niet makkelijk te onderhouden is. Enkele probleem punten in een latrelatie.

  1. Ruzies praat men niet uit.
  2. Er is weining tijd voor elkaar.
  3. Er wordt weing rekening geworden met elkaar gevoelens
  4. Er zijn geen afspraken gemaakt als de relatie open of gesloten zal zijn
  5. Elkaar niet missen

LAT  BETEKENT :LIVING APART TOGETHER.

denk er goed over na aan wat jij begint

Er zijn in een latrelatie voor en nadelen. Weet wel wat jij wil voordat jij die keus maakt .Voordelen van een lat relatie zijn GROTE VRIJHEID.JE GAAT MEER NAAR ELKAAR VERLANGEN OMDAT JE ELKAAR NIET VAAK ZIET.NADELEN ZIJN DAT JIJ MOET AFSPREKEN ALS JIJ GRAAG IETS LEUKS WIL DOEN.JE MIST IEMAND OP BEPAALDE MOMENTEN WAARBIJ JE GRAAG WARMTE ZOU WILLEN.HET IS WEL DE MOEITE WAARD OM HET TE PROBEREN ALS JIJ EEN LATRELATIE WIL.

Vertrouwen elkaar

In elke relatie is moet er wederzijdse vertrouwen zijn,maar in een LAT-relatie is er op zekere mate meer vertrouwen nodig. Dit omdat je niet zo vaak samen bent.Je weet niet zeker waarmee de andere bezig is.Het is ook zo dat vertrouwen tussen 2 mensen moet groeien.wordt daarom niet boos als een gemaakte afspraak niet doorgaat.Het is per slot van rekening dat jullie je eigen leven leiden.Wat ik je wil aanraden is om niet snel op te geven.IN ELKE RELATIE IS HET VALLEN EN OPSTAAN.De sleutel is dan dat jullie samen dan de problemen gaan oplossen.Werk ernaar toe om een hechte band met elkaar te hebben.

lat relatie
 

HEB VAAK CONTACT MET ELKAAR

HET IS VAN GROOT BELANG IN ELKE RELATIE MET ELKAAR TE PRATEN.JA OOK IN EN LATRELATIE. PRATEN JULLIE OVER DINGEN DIE JULLIE HEBBEN MEEGEMAAKT.GEEF ELKAAR AANDACHT DOOR EEN LEUKE BERICHT TE STUREN VOOR DE ANDERE.LAAT DE ANDERE HET GEVOEL HEBBEN DAT JIJ HEM /HAAR MIST. VERWEN ELKAAR. ZORG OOK WEL ERVOOR DAT JE IN EEN LATRELATIE NET UIT ELKAAR GAAT GROEIEN MAAR DAT JULLIE STEEDS WEER VERLANGEN OM ELKAAR TE ZIEN.VERLANG ER NAAR OM DINGEN SAMEN TE DOEN.BEMOEDIG ELKAAR.EN ONDERSTEUN ELKAAR.

 

 

 

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply