Moet ik hem vergeten?

Moet ik hem vergeten?

0 885

IS ER EEN METHODE OM HEM TE VERGETEN ,WAT MOET IK ALLEMAAL DOEN?

Als je een relatie hebt een het valt al een tijd tegen,en je weet geen raad meer. Wat moet je dan doen? Het is al geruime tijd en jij kan het niet meer verdragen. Jij weet dat jij het niet langer kan verdragen,maar jij durf geen beslissing te nemen,omdat jij niet weet hoe het gaat overkomen bij de andere.Als het niet meer lukt dan is het dan tijd om afscheid van elkaar te nemen.

Eerste reden om hem te vergeten:Een verkeerde partner beïnvloed alle stappen die jij gaat ondernemen.

Dit zijn allemaal dingen die ik heb ervaren en heb vernomen van andere die het niet meer zien zitten in een relatie. Je hebt hem op een woensdag leren kennen.Het komt soms wel voor dat je vriendinnen weten dat hij niet voor jou bestemt is. Je wil niet naar ze luisteren,maar je verdedigt hem. Jij doet dan alsof jij ze niet begrijp. Je vrienden nemen afstand van ,want het is duidelijk: dat hun adviezen niet belangrijk is voor jou, of je laat  ze in de steek om je man.

Soms  voelt je je hierdoor in de steek gelaten door je vrienden,Omdat je je in de steek gelaten voel heeft dat ook invloed op je werk. Zo ook op je relatie met familieleden. Voordat  je denk is hij dan alleen belangrijk in jou leven! De woorden die je blijven achtervolgen.Je weet niet waar je moet beginnen,omdat je niet verdrietig wil zijn.Je vraagt je af als jij, je hart moet volgen.Als je echt gelukkig bent met een man, is het belangrijk voor alles dat jij wil doen in je leven.Als jou relatie stabiel en veilig is kan jij op elk gebied functioneren en op elk vlak kan jij een overwinningen behalen.

Waarom forceer jij een relatie als hij niet meer wil?

DIT IS HET ERGSTE DAT JE KUNT MEEMAKEN.Je bent niet meer geliefd en niets meer waard in zijn ogen.Denk niet dat het beter zal gaan maar stop gewoon de relatie hoe moeilijk het ook is.

gebroken hart

Vraag je niet af of je hem moet vergeten en laten gaan en hou het simpel.

  • Wil hij jou niet meer uit meenemen?
  • Hij is niet in jou geïnteresseerd
  • Vraagt hij je niet of jij nog wat voor hem voel?
  • Dingen die jij doet interesseren hem niet.
  • Hij durft geen relatie met jou te hebben?
  • Hij wil niets voor jou doen.
  • Hij wil niet met jou trouwen.
  • Hij wil geen deel van jou zijn in het leven.

Als je een man hebt die eigenlijk weinig moeite voor je doet, denk ik niet dat het een goed idee is om met hem een relatie aan te gaan.Dit is niet goed voor een relatie zie je dat hij dan geen contact meer maak en hij vermijd elk contact met jou?VERGEET HEM MAAR! Want hij wil niet meer. JIJ BENT LANG NIET MEER DE PERSOON OM WIE HIJ GEEF.VERGEET HEM MAAR IN PLAATS VAN IN ONZEKERHEID TE LEVEN.

 

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply