Op date met vrouw met kind uit Almere

Op date met vrouw met kind uit Almere

0 587

Op date met vrouw met kind uit Almere

Het was een mooie zaterdag ochtend. Net als elke andere dag was ik aan het joggen in het park en tegelijkertijd mijn hond aan het uitlopen. Ik kijk nooit echt om mij heen wanneer ik aan het joggen ben, maar deze ene zaterdag zag ik een dame op de bank zitten huilen. Ik zag dat een ieder die aan het joggen was niet eens even de tijd nam om naast haar te gaan zitten en te vragen wat er aan de hand is. Ik vond het zielig om haar zo te zien en ben naast haar gaan zitten.

 

wie-was-zij

Wie was zij?

Zij droogde haar tranen bood haar excuses aan dat zij naast mij zat te huilen. Ik vond dat vreemd, want ik was degene die naast haar kwam zitten. Toen zij naar mij opkeek, zag ik de meest mooie vrouw ooit. Ik vroeg haar als ze aan mij wilde vertellen waarom zij aan het huilen is. Ik stelde mijzelf ook voor en begon een beetje over mijzelf te vertellen. Zo zou ik haar vertrouwen ook kunnen winnen om zich vrij te voelen om met mij te praten. Zij begon haar verhaal en vertelde dat zij al een tijdje gescheiden is. Haar ex man was met vakantie gegaan naar Aruba en heeft daar een dame leren kennen die zo te zien meer belangrijk was voor hem. Zij hebben samen een zoontje van 6 jaar. Sinds de vader weg is, is de zoontje onrustig geworden. Ik kon haar situatie wel om en bij begrijpen. Het is stressend als je van de 1 op andere dag zowel de moeder als de vader moet zijn voor je kind. Ik vroeg haar als zij niet geinteresseerd was in dating. Zij gaf aan dat zij bang is om weer aan een relatie te beginnen en dat vele mannen ook geen relatie willen wanneer zij weten dat zij een zoon van 6 heeft.

 

uitgevraagd

Uitgevraagd!

Ik heb wat moed bij elkaar geschrapt en vroeg haar per direct mee uit op een date. Zij dacht dat ik dat deed uit medeleven waardoor ik gedwongen was haar te vertellen dat ik haar een heel mooie vrouw vindt en naast haar ben komen zitten met de intentie haar op een date te vragen. Als ik er zo aan denk, moet ik er ook zelf om lachen. Zij heeft ja gezegd om op een date te gaan met mij.

 

de-date-zelf

De date zelf

Ik heb haar uit eten gebracht in mijn favoriete restaurant. We konden goed praten met elkaar. Ik vind haar een heel gezellige vrouw. Er was geen moment dat ik dacht dit wordt saai. Na het eten zijn wij een beetje in het park gaan wandelen waar wij elkaar hadden ontmoet. Het was erg romantisch en ik schrapte weer wat moed bij elkaar om haar hand te houden. Nu ik eraan denk, leek het wel een sprookje. Hand in hand zijn wij terug gelopen naar de auto en ik heb haar thuis gebracht. Het was mij een mooie avond.

SIMILAR ARTICLES