Relatie met gescheiden man

Relatie met gescheiden man

0 966

Ik heb een relatie met een man die gescheiden is hij was 10 jaren getrouwd geweest.Ik  kennende hem voordat hij getrouwd was.We kennen elkaar vanaf mijn studie periode.Wat ik zeker weet is dat ik niet de reden bent van hun echtscheiding,zijn vrouw had een relatie met zijn beste vriend en hij kwam er achter. ZIJ WAREN DUS AL AAN HET SCHEIDEN IK VOEL MIJ HELEMAAL NIET SCHULDIG. We kunnen heel goed met elkaar opschieten.Wij begrijpen elkaar en houden ook van elkaar.Hij moet wel gaan werken aan zijn vertrouwen, omdat het door zijn ex vrouw geschaad is.

Wat zijn de nadelen en voordelen als jij een relatie hebt met een gescheiden man.

EEN VAN DE VOORDELEN IS DAT WIJ ER VAN UIT GAAN DAT  HIJ WEET HOE HET HOORT.HIJ WEET WAAROP ER GELET MOET WORDEN IN EEN RELATIE.EEN VAN DE NADELEN IS DAT JIJ HEM MET ZIJN BAGAGE MOET ONTVANGEN EN SOMS ZELF MOET HELPEN EN DAT IS NIET ALTIJD GEMAKKELIJK.

Wat ook een probleem kan zijn is dat niet elke man snel leert uit zijn Fouten. Het kan gebeuren dat hij na een echtscheiding toch weer dezelfde fouten maakt.En die fouten kunnen dan de relatie verstoren.

Als vrouw weet je soms niet wat je hebt, totdat het niet meer van jou is Vaak denken wij dat een man die gescheiden is veel ervaring heeft en goed advies kan geven. Sommige mannen hebben spijt dat zij al die tijd trouw zijn geweest voor hun vrouw,omdat zij lelijk op hun neus hadden gekeken. De vrouw was ontrouw en in zijn gedachten heeft hij dat hij liever nooit eerlijk voor haar was geweest.

10 punten waaraan een gescheiden man zich moet houden

 1. HOU JE BEZIG MET DE POSITIEVE DINGEN IN HET LEVEN.HOU JE BEZIG MET DE DINGEN WAAROVER JIJ JE NIET HOEFT DRUK TE MAKEN.
 2. Date gezellig door.
  ALS JE IEMAND ANDERS HEB LEREN KENNEN BLIJF JE GEWOON LEUKE DINGEN DOEN .
 3. Wees waakzaam voor jou hart.Zorg ervoor dat jij je zelf geen pijn doe.
 4. Geef je vriendin geen schuld als jij verdrietig bent. Al zij niet debit is daaraan mag er onder leiden.
 5. Ingeval zij verdrietig is moet jij haar kunnen troosten behandel haar met respect en met liefde.
 6. Wees ook een keer heel grappig, zodat er ook wat humor is in de relatie.
 7. Wees romantisch, wees niet bang om te tonen wat jij als man in staat bent te doen  in de slaapkamer.Ze zal zich goed voelen.
 8. Uit je fouten moet je leren.Een ieder maakt fouten, maar hoe ga jij ermee om.Neem je tijd om naar haar te luisteren.
 9. Een vrouw maakt zich vaak zorgen alleen,omdat zij wil dat het goed gaat in de relatie.Geef haar de vrijheid om ook dingen voor haar zelf te doen.
 10. wees haar altijd trouw.

Liefde is blind,maar hou ook rekening met de man als hij kinderen heeft! Jij gaat ook de kinderen moeten accepteren.Kinderen kunnen soms ook tegen een relatie zijn.Denk er goed aan als jij een relatie met een getrouwde man aankan

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply