Relatieproblemen door geld

Relatieproblemen door geld

0 862

Ik leerde Dorothy kennen via een beste vriend van mij. Dorothy was de buurvrouw van mijn beste vriend die nu ook mijn collega is. Ik ging vaak op bezoek bij mijn vriend. Dorothy was ook zo vaak bij mijn vriend. Ik maakte kennis met haar. En ik nam haar gewoon als mijn zusje. Ze was een heel aardig en een lieve vrouw. Ik kon altijd een beroep op haar doen. Maakt niet uit hoever ik was als ik haar vroeg om wat voor me te doen, deed ze het graag zonder iets voor terug te vragen. Haar handelingen maakte mij steeds gelukkiger. Ik werd zonder dat ik het wist verliefd op haar. Ik vond het wel vreemd dat ze zo lief voor me was. Ik zocht geen antwoord op de vraag dat ik me zelf stelde waarom ze in feite zo lief voor me was. Ik vertelde mijn beste vriend dat ik verliefd ben geraakt op zijn buurvrouw. Hij gaf me goed advies. Ik wist wel dat ze een alleenstaande moeder was. Ze heeft 2 kinderen die elk hun eigen vader hebben. Mijn vriend vertelde me dat ze een rustige dame is en dat ze steeds teleurgesteld raakt. Mannen houden haar steeds voor de gek. Ze heeft met alle mannen die ze heeft gehad relatieproblemen. Mijn vriend vroeg mij om het toch met haar te proberen. Ik nodigde haar dus uit voor een eerste date.

Daten met Dorothy

Op onze eerste date deed ze zo bescheiden. Ik merkte heel snel op dat ze verleifd was op mijn. Ze stelde me heel wat vragen die me aan het denken zette. Ik had niet eens door wat er in me leven gebeurde. Na al haar vragen realiseerde ik me dat ik mijn leven moet veranderen. En dat ik een vaste relatie moet aan gaan. Dat ik nu al oud genoeg was om te trouwen. Trouwen met iemand die echt bij me past. Ik wist dat Dorothy de gene zou worden. We hadden het niet gehouden op de ene date avond. Maar we vervolgde het met een aantal achterelkaar. Na elkaar zo goed hebben leren kennen besloten we om samen te gaan wonen. En we trouwde ook nog met elkaar omdat haar familie dat ook zo graag wilde dat ze met mij moest trouwen. We gaven elkaar het ja antwoord.

Het probleem begon want er was weinig geld

Ik kreeg steeds het gevoel dat ik niet al haar behoeftes kon bevredigen. Elke week wilde ze een hoop euro’s van mij pinnen. Als ik haar vroeg wat voor doeleindn ze met dat geld had kon ze me nooit een zinnige antwoord geven. Of was het om kleren voor haar dochters te kopen of was het om eten te kopen terwijl ik alles in huis bracht. Niks ontbrak er als het om eten ging. Ze werd steeds geldlustiger. Alles van haar draaide om geld. Ik heb niet zoveel geld en ik kon niet in al haar behoeftes voor zien. Geld was onze grootste relatie probleem geworden. Ze was niet meer te vreden met het geld dat ik haar gaf. Ze wilde steeds meer geld. En zoveel geld had ik niet voor haar. Wij moesten onze relatie beeindigen omdat geld het probleem was geworden.

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply