tips relatie verbeteren

tips relatie verbeteren

0 867

Tips relatie verbeteren

Heeft de relatie sleur toegeslagen? Weet dat het niet alleen erg saai kan zijn, maar het kan de relatie ook in grote problemen brengen! Men noemt het ook wel een chronische tekort aan aantrekkingskracht.

Hoewel, nadat de relatie is verbroken kan 1 of beiden partners tot de ontdekking komen dat de relatie wel degelijk veel waarde had. Meestal ontdek je pas wat je had nadat je het kwijt bent. Enkele tips om ervoor te zorgen dat je relatie altijd spannend blijft is hieronder weergeven:

  1. Communicatie: Het mag misschien een cliché zijn, maar het blijft de waarheid. Een goede relatie staat of valt met goede communicatie. Zeker als je al een tijdje samen bent met je partner, verwacht je dat je wederhelft automatisch weet wat je nodig hebt en wanneer. Als dat dan niet zo blijkt te zijn, steken de gevoelens van afgunst de kop op. Vooral vrouwen maken zich hieraan schuldig. Beschouw niets als vanzelfsprekend, want alleen jij weet wat je precies nodig hebt. Communiceer dus duidelijk en op een vriendelijke manier. Het is beter iets gewoon te vragen dan grof te zijn en te hopen dat de ander telepathische krachten ontwikkelt om jou te begrijpen.
  2. Inleven: Wanneer wij ons tekortgedaan voelen, zijn we erg geconcentreerd op onze gevoelens. Het is dan gemakkelijk te vergeten dat je partner misschien ergens anders met zijn of haar gedachten zit. Probeer je in te leven in je geliefde. Dit helpt dingen beter te relativeren en meer begrip te tonen voor elkaar. Soms is het nodig om je eigen pijtjes op zij te zetten om je partner te kunnen geruststellen. Wanneer hij gerust gesteld is, praat dan over wat er met jou aan de hand is. Hij heeft dan de volle aandacht voor jou. Jij was er voor hem en nu is hij er voor jou. Begrip tonen voor elkaar houdt je bij elkaar.
  3. Bed praatjes: Na een lange dag in bed ploffen, de lichten uitdoen, je omdraaien en snurken klinkt als een goed idee. Je mist dan echter ook een belangrijk moment om met je partner te communiceren. Probeer elke avond samen naar bed te gaan. Praat over jullie dag, over koetjes en kalfjes, neem de tijd om gewoon gezellig bij elkaar te zijn. Dat schept een intieme sfeer die misschien naar meer kan leiden, hoewel dat niet altijd noodzakelijk is. Soms is het gewoon leuk om samen te zijn en te praten. Hierbij gaan we dan weer terug naar het onderwerp ‘communicatie’.
  4. seksleven: Dit is toch wel 1 van de belangrijkste. Je dient je seks leven altijd spannend te houden. Intiem zijn met je partner betekent zoveel meer. Elkaar vasthouden, zoenen, knuffelen zijn allemaal intieme uitingen van affectie. Probeer altijd sexy te zijn voor je man. Neem uitdagingen door bijvoorbeeld ‘doktertje’ te spelen. Wees ook bereid om naar de mening van je partner te luisteren. Zo kunnen jullie samen werken aan een aangename sfeer waar iedereen zich goed en sexy bij voelt!

Zoek je geluk weer op met deze handige tips!

SIMILAR ARTICLES

NO COMMENTS

Leave a Reply