Wat mannen leuk vinden om te horen

Wat mannen leuk vinden om te horen

0 131
Wat mannen leuk vinden om te horen

Vrouwen vissen altijd naar complimenten, maar zo zijn mannen ook. Vrouwen zijn alleen meer geneigd het te zeggen, waar mannen dit niet doen. Zij wachten gewoon af wanneer je hen een complimentje geeft. Door mannen een complintje te geven streel je hen ego. Enkele tips kunnen je helpen om een man zijn ego te strelen.

Ten eerste, een man is nooit zo zeker over zijn lichaamsgeur. Als je hem af en toe zegt dat hij lekker ruikt voelt hij zich meer gewaardeerd. Vind je zijn geur niet zo lekker ruiken, geef hem dan een parfum of cologne of een deodorant waarmee je hem dan wel complimentjes kan geven.

Ten tweede, willen mannen altijd de beste zijn. Hoe de situatie ook is, ze kunnen het niet verdragen als ze voor iemand anders onderdoen. Het maakt niet uit hoe oud onze tegenstander is, of van welk geslacht, ze willen altijd winnen. Laat hem dan ook af en toe winnen, al verdienen ze het niet echt. Niemand wil bij iemand in de buurt zijn waarbij hij of zij zich onhandig of onaantrekkelijk voelt. En voor mannen geldt dit dubbel zo hard.

Ten derde, voelen mannen zich graag een combinatie van beschermende, stoere vent en lieve knuffelbeer. Zeg hem daarom vaker dat jij je veilig voelt bij hem. Hij weet dan dat zodra er iets waarbij jij hulp nodig zal hebben, jij als eerste aan hem zal denken. Dit zal hem echt macho laten voelen.

Ten vierde, laat hem zien dat hij je aan het lachen maakt. Mannen vinden het belangrijk dat een vrouw humor heeft. Dat wilt dus zeggen dan zijn vriendin of vrouw zijn grappen begrijpt. Lach je dus rot om zijn grapjes. Hoe slechter de grap, hoe harder jij lacht!

Verder nog, zeg hem niet te snel dat hij schattig is. Als je al langer in een relatie zit kan je dat wel zeggen. Mannen geven er namelijk snel een andere betekenis aan.  Zeg gewoon dat hij leuk of grappig is. Omdat er mannen zijn die het geen compliment vinden, wordt het minder gebruik door vrouwen, waardoor mannen weer denken dat het geen compliment is. Schattig voor jongens is gewoon in een neerwaartse spiraal geraakt. Maar, soms doen mannen alsof ze gewoon stoer zijn en wanneer je hen dan schattig noemt, beginnen ze te blozen alsof ze elk moment kunnen ontploffen.

De beste compliment die je een man zou kunnen geven is dat hij de grootste heeft die jij ooit hebt gehad. Dit zegt natuurlijk ook wel wat van jezelf, namelijk dat je er veel meer hebt gehad. Als je dit niet zo leuk vindt, kan je ook altijd zeggen dat hij gewoon in goede vorm is. Maak vooral veel complimenten over de seks. Hun grootste ego ligt daar.

Als jij meer tips weet deel het dan met anderen. Deze tips kun je zowiezo gebruiken in je reis naar het verleiden van een man. Hou je ook hieraan wanneer je al in een relatie bent.

SIMILAR ARTICLES

0 35

0 80

NO COMMENTS

Leave a Reply