Wat mannen leuk vinden om te horen

Wat mannen leuk vinden om te horen

0 915

Wat mannen leuk vinden om te horen

Net zoals vrouwen altijd vissen naar complinenten, zijn mannen ook zo. Het verschil is alleen dat vrouwen niet bang zijn hierover te praten, terwijl mannen dat wel zijn. Mannen wachten totdat zij een complimentje krijgen. Met een complimentje kun je hun ego strelen. Hieronder zijn enkele tips gegeven om de ego van een man te strelen:

Lichaamsgeurtjes

Een man is niet altijd zeker over zijn eigen lichaamsgeur. Zeg hem af en toe eens dat hij lekker ruikt en hij zal zich ook meer gewaardeerd voelen. Vind je dat zijn geur niet zo aangenaam is, geef hem dan een cologne, parfum of een deodorant. Daarna kan je hem alsnog een complimentje geven.

I am the best!

Mannen streven er continu naar om de beste te zijn. Ze kunnen het absoluut niet verdragen als iemand anders beter is dan hen. In dit geval maakt noch leeftijd, noch geslacht uit. Winnen moet! Al verdienen ze het niet altijd, maar laat hem af en toe eens winnen en zijn zin krijgen. Je zult het ook niet leuk vinden als hij in een chagrijnige humeur is omdat hij heeft verloren.

Een combinatie

Mannen zien zichzelf als een soort combinatie van een lieve knuffelbeertje en een beschermer. Je kan zijn ego nog meer strelen door hem te zeggen dat jij je veilig bij hem voelt. Zo weet hij ook dat hij de eerste persoon is aan wie je zal denken wanneer je hulp nodig hebt.

Samen lachen

Het is altijd leuk als een man weet dat hij je kan laten lachen. Voor een man zelf is het daarom ook belangrijk dat hij een vrouw heeft met wat humor. Als je zijn grappen kan begrijpen ben jij voor hem de beste. Lach dus extra veel om zijn gekke grappen.

Schattig, maar stoer

Zeg een man niet te snel dat je hem schattig vindt.  Als je al langer in een relatie zit kan je dat wel zeggen. Mannen vinden het ongemakkelijk, vooral als je het voor andere zegt. Zeg daarom gewoon dat hij grappig of leuk is. Mannen vinden dat schattig zijn geen compliment is en dus gebruiken vrouwen het niet zoveel, maar dat maakt ook dat wanneer ze het wel gebruiken het dan weer wel wordt genomen als een compliment, omdat je het dus niet vaak hoort. Raar he?

Seks complimenten

De beste compliment die je een man zou kunnen geven is dat hij de grootste heeft die jij ooit hebt gehad. Dit geeft natuurlijk ook weer wat weg van jezelf; namelijk dat je er een behoorlijk aantal hebt gehad. Als alternatief kan je dan ook zeggen dat hij een goede vorm heeft. Maak zoveel mogelijk complimenten over jullie vrij partij. Daar ligt zijn grootste ego.

Als jij wat meer tips kan geven hierover, wees dan niet bang om het te delen. Alle tips zijn welkom om een man te kunnen verleiden. Hou je ook vast aan deze tips wanneer je al een relatie hebt of zelfs al getrouwd bent.

SIMILAR ARTICLES

0 917

0 803

NO COMMENTS

Leave a Reply