Kuiper / C J in Delfzijl

Bed en Breakfast Het Klippennest

Onder de Waal 20

2931AS Krimpen Aan De Lek Zuid Holland

Bel ons op: 651244443

Of mail naar:

Meer informatie vind u op:

Bij Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek word je volledig verzorgd

In Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek geniet je van goede wifi, en dat niet alleen in de centrale lobby van het hotel, maar ook gewoon op je kamer. Dat maakt dat je prima kunt werken op je kamer, een kamer die standaard is voorzien van een bureau. Huisdieren zijn op voorwaarden (zie website) welkom, standaard vind je op onze kamers een televisie en een uitstekend bed. Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest is een zeer modern hotel, waar gastvrijheid en klantgerichtheid nog met hoofdletters worden geschreven. Je wordt op alle mogelijke manieren in de watten gelegd. En is je iets onduidelijk, schiet dan gewoon een van de medewerkers aan. Die weten altijd raad en helpen je bovendien graag.

Zoek de hotel kamer die past bij je wensen

Ook op de verschillende kamers die Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek aanbiedt kun je meer dan prima uit de voeten. Zoals gezegd is er standaard een televisie en geniet je er van goede wifi. Er zijn verschillende kamers met airco beschikbaar, zoals je er prima zelf koffie en thee kunt maken. Het bureau maakt dat je prima kunt werken op een van de kamers, dat zowel een- als tweepersoons kamers biedt en over een aantal royale familiekamers beschikt. Wil je nog groter en luxer dan kan dat door de suite te boeken. Deze kamer biedt nog meer luxe dan de andere kamers en in de suite kom je echt helemaal tot rust. De meeste kamers beschikken overigens over een balkon. Alle kamers van Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek zijn rookvrij.

De badkamer(s) zijn van alle denkbare gemakken voorzien

Elke kamer beschikt over een eigen badkamer, die ook al van alle gemakken is voorzien. Ongeveer de helft van de kamers heeft de beschikking over een ligbad, standaard is er een uitstekende douche beschikbaar en uiteraard levert Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek elke dag schone handdoeken. Uiteraard is er zeep en shampoo en heb je de beschikking over een eigen toilet op de kamer. Die allemaal over een uitstekend ventilatiesysteem beschikken.

Het uitgebreide ontbijtbuffet is van een speciaal niveau

Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek heeft de receptie een groot deel van de dag bezet waardoor je altijd een vraagbaak hebt, zoals ook de portier je uiteraard graag steeds van dienst is. In de hotelbar krijg je alleen de lekkerste drankjes geserveerd en zit je heerlijk in een van de sfeervolle hoekjes. Bij een overnachting kun je het uitgebreide ontbijtbuffet bijboeken, een buffet dat zeer de moeite waard is. Drie uur lang heb je de gelegenheid om te ontbijten en steeds worden de verschillende producten aangevuld.

Voor het diner kunt u terecht bij het a la carte restaurant

Ook ’s avonds word je op de best denkbare wijze ontzorgd in het restaurant van Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek In principe kies je al la carte, je kunt echter ook gebruik maken van de telkens weer verrassende daghap. Tussen de middag zijn er diverse manieren om van een overheerlijke lunch te genieten. Kom je met kinderen? Gezellig! Ook voor de kleinste en jongste gasten is er een speciale menukaart. Bovendien beschikt het hotel over een speelkamer voor kinderen. En kunnen ze in de tuin genieten van een schommel en een glijbaan. In Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek is het een smeltkroes van jong en oud en dat gaat altijd harmonieus samen.

Het is goed toeven bij Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek.

In een prachtige omgeving kom je voor korte of langere tijd even helemaal tot rust. En laat jij je volledig in de watten leggen. Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest is prima bereikbaar en je parkeert de auto gratis in de directe nabijheid van het hotel. Bed en Breakfast Het Klippennest biedt alles wat je zoekt in een hotel. Je kunt kiezen uit verschillende kamers, geschikt voor een of meerdere personen. Bij je overnachting kun je een ontbijt boeken, zoals je in Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek ook prima van een diner en een smakelijke lunch kunt genieten. ’s Avonds is het altijd goed toeven in de hotelbar. En neem je voor je naar bed gaat nog een heerlijk afzakkertje.

Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek

Bij Bed en Breakfast Het Klippennest ben je van alle gemakken voorzien

Ook standaard is de aanwezigheid van een strijkijzer en een strijkplank op de kamer. Zoals je ook al prima je waardevolle spullen in een kluis op je kamer achter kunt laten. Er is ruim voldoende kastruimte beschikbaar en er is ook veelal een waterkoker voor je beschikbaar. Net zoals een aantal kopjes en glazen. De hotelkamers van Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek zijn simpelweg van alle gemakken voorzien. Je slaapt heerlijk op de kwalitatief uitstekende boxspring bedden en bang voor geluidsoverlast in de avonduren hoef je ook al niet te zijn. Boek je een kamer bij Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest dan ben je er echt even helemaal uit. Zonder zorgen en van alle gemakken voorzien.

Het hotel is rolstoelvriendelijk en kent geen drempels 

Ook de minder valide mensen kunnen prima terecht bij Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek. Het hotel is een officieel rolstoelvriendelijk hotel en kent zo dus voor echt niemand een drempel. Voor de jongste gasten zijn baby- en kinderbedjes aanwezig. En de kamers zijn dermate geïsoleerd dat je nooit geluidsoverlast of andere hinder van je buren zult ondervinden. Rust is wat er heerst in Krimpen Aan De Lek Serene rust, de beste faciliteiten, vriendelijk personeel en een prijs die recht doet aan de geleverde kwaliteit.  Dat is wat Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest Krimpen Aan De Lek te bieden heeft en waar het alom geroemde hotel voor staat.

Bij Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek vind je alles wat je verwacht van een goed hotel.

Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek staat bekend om de grote mate van hygiëne en comfort. Ook de voorzieningen worden alom geroemd. Ze biedt simpelweg alles wat je in een hotel zoekt. In Hotel Bed en Breakfast Het Klippennest in Krimpen Aan De Lek overnacht je, maar kun je ook prima een aantal dagen en nachten verblijven. Rondom het hotel is voldoende te zien, te proeven en zeker ook te beleven. Bij de receptie van het hotel vind je meer informatie over activiteiten. Die je in de buurt kunt ondernemen. Zoals ook de medewerkers je graag van dienst zijn en altijd bereid zijn je te informeren. Over de mogelijkheden die er in het gebied zijn. En over leuke plaatjes die je echt gezien moet hebben. Je vindt er overigens ook informatie over de mogelijkheden die het openbaar vervoer in de omgeving je kan bieden.

Bovenstaande gegevens kunnen licht afwijken. Meer informatie vind u op de website van het hotel.

Neem contact op met Bed en Breakfast Het Klippennest via de telefoon op: 651244443. Of via email: . Of bezoek hun website:

Je vind Bed en Breakfast Het Klippennest op: Onder de Waal 20 2931AS in Krimpen Aan De Lek.

Door Wanda