Braziliaans eten - Alles wat je over Brazilië moet weten

De moderne geschiedenis van Brazilië begint aan het begin van de 14e eeuw. Een Portugese ontdekkingsreiziger genaamd Bartolome de Mello vond de eilanden van Espirito Santo in het westen van de Atlantische Oceaan en ze werden bekend als Kaap de Goede Hoop. In 1524 ontdekte Christoffel Columbus Brazilië en noemde het de eerste natie van de nieuwe wereld. Brazilië is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke wereldmacht en een van de populairste bestemmingen voor toeristen. Miljoenen toeristen bezoeken Brazilië elk jaar om de prachtige stranden en natuurlijke schoonheid te zien, waardoor het een reputatie heeft gekregen als een van de beste reisbestemmingen ter wereld.

brazil

Brazilië staat bekend als de "Parel van de Atlantische Oceaan" vanwege zijn exquise bessensoorten en is na Indonesië de grootste producent van koffie ter wereld. Er wonen naar schatting 25 miljoen mensen in de Braziliaanse deelstaat Amazone en de meerderheid van hen is Braziliaan. Er zijn verschillende redenen waarom Brazilië zon populaire bestemming voor toerisme is. Ten eerste zijn er veel verschillende regios en stranden in Brazilië. Omdat er zon grote verscheidenheid is in de bessensoorten van het gebied, kan een bezoeker van Brazilië gemakkelijk een plaats vinden die een voorproefje biedt van het exotische en het vertrouwde. Omdat er zoveel eilanden in het gebied zijn en veel van die eilanden maar een paar minuten van elkaar verwijderd zijn, hoeft een vakantieganger zich nooit zorgen te maken dat hij op een ander eiland is als hij de bezienswaardigheden wil gaan bekijken.

Er zijn ook veel natuurlijke bessenstruiken in het gebied en ook al is het aantal bessenstruiken door het toerisme afgenomen, bezoekers van Brazilië eten ze nog steeds graag. De smaak van de bes varieert afhankelijk van waar hij vandaan komt en van welke soort boom hij afkomstig is, maar van welke bessensoort de bes ook afkomstig is, hij is altijd heerlijk en zeer verfrissend. Er zijn veel verschillende soorten bessenstruiken in de Amazone en toeristen zijn altijd gecharmeerd van hun selectie bessen. Ze kunnen overal in het Amazonegebied worden gevonden en het beste deel over hen is dat, hoewel ze niet de meest populaire bessen in Brazilië zijn, niemand ooit de heerlijke smaak ervan zal missen.