De geschiedenis van Brazilië kan in vier tijdperken worden onderverdeeld: de precolumbiaanse periode, de koloniale periode, de moderne periode en de Nieuwe Wereld-periode. De geschiedenis van Brazilië begint met inheemse mensen die in Brazilië leefden. Zij begonnen zich eerst te vestigen in de maagdelijke regenwouden van Brazilië. Later ontwikkelden zij een systeem van townships die later steden werden zoals Acre (Rio de Janeiro), Santa Maria do Caju (Sao Paulo), Santa Fe de Antioquia (Rio de Janeiro) en andere. Europeanen arriveerden ook in Brazilië vanaf de opening van de Atlantische oceaan in de 16e eeuw.

geschiedenis van brazilië|geschiedenis van brazilië

De geschiedenis van Brazilië kan worden onderverdeeld in vier tijdperken: de Pre-Columbiaanse periode, de Koloniale periode, de Moderne periode en de Nieuwe Wereld periode. De geschiedenis van Brazilië begint met de inheemse bevolking die in Brazilië woonde. Zij begonnen zich eerst te vestigen in de maagdelijke regenwouden van Brazilië. Later ontwikkelden zij een systeem van townships die later steden werden zoals Acre (Rio de Janeiro), Santa Maria do Caju (Sao Paulo), Santa Fe de Antioquia (Rio de Janeiro) en andere. Europeanen arriveerden ook in Brazilië vanaf de opening van de Atlantische oceaan in de 16e eeuw.

}

De Portugezen introduceerden veel zaken in Brazilië, zoals slaven die naar Brazilië werden gebracht om in de goudmijnen te werken. Dit leidde later tot het ontstaan van een zeer sterke Portugese invloed in het land. Na het einde van de eeuw werd de wereldeconomie beïnvloed door de wereldoorlog die werd uitgevochten tussen s werelds grootste economieën, de VS en Europa, en liet Brazilië achter in een economische depressie.

Daarna begon het beter te gaan en begon het toerisme toe te nemen en in het jaar 2021, met de komst van het World Trade Center, zorgden al deze factoren er samen voor dat Brazilië een van de meest populaire reisbestemmingen ter wereld werd. Dus als u van plan bent om op vakantie te gaan naar Brazilië, moet u weten over de geschiedenis van Brazilië. Het zou niet al te moeilijk zijn om uw vakantie in Brazilië te regelen met de beschikbaarheid van alle goedkope vluchten naar Brazilië die online beschikbaar zijn.