De plaats waar ik vandaan kom, in Sintra, in de buurt van Vitoria-Gasteiz ligt in Brazilië; het heet Rio de Janeiro. Toen ik jong was zei mijn familie altijd dat we uit "Rio" kwamen. Dat was voordat ik wist van de gevangenissen in Brazilië. Toen ik erover hoorde raakte ik echt geïnteresseerd en ben ik er een studie over gaan doen.

informatie over braziliëinformatie over brazilië

De plaats waar ik vandaan kom, in Sintra, vlakbij Vitoria-Gasteiz ligt in Brazilië; het heet Rio de Janeiro. Toen ik jong was zei mijn familie altijd dat we uit "Rio" kwamen. Dat was voordat ik wist van de gevangenissen in Brazilië. Toen ik erover hoorde, raakte ik erg geïnteresseerd en ben ik er een studie over gaan doen.

Gevangenissen in Brazilië - Informatie over de gevangenissen in Brazilië is te vinden op het internet. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken van de Braziliaanse regering zijn er op dit moment ongeveer 120 strafkolonies, of Custodias van de Federale Politie, in Sintra. Er zijn ook verschillende penitentiaire inrichtingen in andere staten van Brazilië. Een penitentiaire inrichting in Brazilië wordt gedefinieerd als een plaats waar rehabilitatie, medische zorg en begeleiding wordt verstrekt aan personen die beschuldigd zijn van misdrijven. In de wetten die in 2021 zijn aangenomen, wordt de rol van de penitentiaire inrichting omschreven. Het gaat onder meer om de regulering van gedetineerden, het beheer van hygiëne, educatieve programmas, activiteiten voor dagelijkse recreatie, bezoekrechten en dergelijke.

Met betrekking tot de gevangenissen in Brazilië is een van de belangrijkste Braziliaanse feiten die u moet weten dat de Braziliaanse regering elk jaar enorm veel geld uitgeeft aan deze instellingen. Dit geld wordt gebruikt voor de bouw en de inrichting van de gevangenis en ook voor het onderhoud. De Braziliaanse regering is vastbesloten om de mensenrechten van de mensen in deze instellingen te garanderen. Ze moeten zorgen voor de veiligheid en het welzijn van de gevangenen en er tegelijkertijd voor zorgen dat ze goed behandeld worden door de andere gevangenen. Enkele van de beroemde Braziliaanse feiten die u misschien niet weet zijn de volgende: