Hoe maak je een man verliefd?

Hoe maak je een man verliefd?

0 918
Hoe maak je een man verliefd?

Heb je weleens het gevoel gehad dat de mannen niet eens naar je kijken? Misschien heb je wel juist die eigenschappen wat maakt dat mannen je totaal niet aantrekkelijk vinden. Natuurlijk is het begrijpelijk als  jij veel waarde hecht aan naar de wc gaan met de deur open, maar de kans bestaat dat niet alle mannen dit waarderen. Verspil daarom ook niet je energie aan het gissen naar verklaringen. Hieronder zijn enkele tips gegeven over hoe je ervoor kan zorgen dat een man verliefd op je wordt.

 1. Sporten: We nemen vaak onze lichaam voor lief. De 1 gooit er grote hoeveelheden alcohol in, de ander gooit er drugs in. Menig mens doet een combinatie van beiden en de kans is ook vrij groot dat een man niet verliefd op je is omdat jij je lichaam verwaarloost. Het is moeilijk voor een man om verliefd te worden op een vrouw die niet aantrekkelijk is.Mannen willen nou eenmaal een fitte vrouw. Een vrouw die strak in haar vel zit. Je hoeft er niet uit te zien als een plank. Wat houvast voor hem is ook nodig, als je begrijpt wat er wordt bedoeld. Probeer je dieet regelmatig te houden en sport ook van tijd tot tijd.
 2. Kleding: Vrouwen houden ook wel van sportbroeken en spijkerbroeken, maar is dat aantrekkelijk voor een man? Mannen worden verliefd op wat ze zien. Geef hem daarom een reden om verliefd op je te worden.
 3. Draag hakjes wanneer je kan. Rokjes als het weer het toelaat. Hoe dunner de grens tussen je sportkleding en je sexy kleding wordt, hoe kleiner de kans dat je hem verliefd op je zal maken. Dit geldt ook als je een vriend hebt. Schuil niet achter de smoes dat hij je moet accepteren zoals je bent. In het zelfde geval kan hij dat ook jou zeggen wanneer hij met een half afgezakte broek loopt, of scheten laat in het openbaar.
 4. Zelfontwikkeling: Je moet er niet alleen leuk en verzorgd uitzien, maar probeer ook jezelf te ontwikkelen als je een man verliefd wilt maken. Uiterlijk brengt je namelijk bij elkaar en innerlijk houd je bij elkaar.Je kan bijvoorbeeld:
  • Een nieuwe hobby beginnen
  • Boeken beginnen te lezen
  • Vrijwilligerswerk gaan doen
  • Een (tweede) studie volgen

  Er zijn ongetwijfeld nog 100 andere dingen die je kan doen om jezelf te ontwikkelen. Kies iets wat jou uitdaagt en waar jij je ei in kwijt kan.

 5. Hard-to-get: Elke man heeft er een haat-liefde verhouding mee. Anderzijds is er voor een man niks leukers dan het proberen te versieren en verleiden van de vrouw. Soms speel je hard-to-get en soms ben je juist lief. Wees lief wanneer hij het gedrag vertoont dat je wil zien en speel hard -to-get wanneer hij het gedrag vertoont dat je niet wil zien. Hierdoor conditioneer je een man eigenlijk zoals je zelf wilt en kan je hem dus makkelijker verliefd maken op je. Jij controleert nu immers wanneer hij wat doet.

Gebruik deze tips en maak hem stapel op jou!

SIMILAR ARTICLES

0 803

NO COMMENTS

Leave a Reply